Szerkesztőket keres az aszod.ihirek.hu – Aszódi Hírek

ezen a képen egy ihirek.hu logó látható

Mindig is szerettél volna Aszódért és a város lakóiért tenni? Mindig is vágytál arra, hogy te legyél a közösség egy központi figurája? Szeretnél saját újságot szerkeszteni a helyieknek? Most itt a lehetőség!

Az Aszódi Hírek – aszod.ihirek.hu – várja lelkes, a helyi közösség iránt elkötelezett, önmagát az online újságírásban kipróbálni vágyó szerkesztőjét, illetve szerkesztőit.

Az ihirek.hu egy decentralizált hírportál, melynek minden aloldalát független szerkesztők adminisztrálják és szerkesztik, az újságírás alapvetéseit szem előtt tartva, helyi tudósítóként funkcionálva.

Itt találod, hogy mi is ez, és miért érdemes csatlakoznod:

ihirek.hu ÁSZF>>

Ha csatlakozol, mindenben segítünk, és pénzt is kereshetsz!

Ha elolvastad az ÁSZF-et, olvasd el még a Gyakran Ismételt Kérdéseinket is: 1. rész2. rész

Ha úgy döntöttél, hogy csatlakozol, itt tudsz regisztrálni. Regisztráció szerkesztőnek>>

Ha pont az aszod.ihirek.hu oldal nem releváns számodra, de más település aloldalának adminisztrációja érdekelne, akkor a regisztrációnál add meg azt!

About Vidi Rita

Az ihirek.hu megálmodója, elindítója vagyok, néhány oldalt én magam is adminisztrálok. Legfőbb küldetésemnek azt tekintem, hogy új kultúrát teremtsünk az információs dzsungelben, és segítsünk minél többeknek visszatalálni arra az ösvényre, ami vezet is valahová. Ezért csinálom az ihirek.hu-t, hogy ezt a visszatalálás élményt minél többen megtapasztalják.

View all posts by Vidi Rita →